Vertegenwoordigt uitgevers in de media monitoringsbranche

Artikelen kopen

Losse artikelen kopen

Naast MMO’s bedienen ook andere klanten bedienen die niet monitoren maar wel legaal content willen benutten zoals scholen of organisaties die hun zoekvragen nog niet bij een Media Monitoring bedrijf hebben ondergebracht. Wij kunnen direct artikelen leveren voor de voor de bedrijfsvoering of informatie voorziening die pro rato worden afgerekend.

Op alle content rust auteursrecht en wij maken het eenvoudig om de content te regelen zodat wij die rechten afdragen aan de rechthebbenden. 

ArtikelPro is hét bedrijf om content op de juiste manier aangeleverd te krijgen. We rekenen af voor het echte gebruik maar met ArtikelPro heeft u de beschikking over de gehele database om aan de content te komen. 

 Wij geven een volledig beeld van de dagbladen en tijdschriften die u kunt gebruiken voor uw interne communicatie. 

 

Meerwaarde creeëren met de ArtikelPro database

Stel u bent een scholen gemeenschap. U vergadert een aantal keer per jaar met het hele team met pakweg 30, collega’s en u wilt graag ter voorbereiding een aantal artikelen mailen ter voorbereiding. Verder zijn er maandelijkse teamvergaderingen met meestal 5-6 deelnemers waarvoor artikelen worden gebruikt uit kranten en vakbladen. Zonder toestemming van de uitgevers kan dit niet zo maar. ArtikelPro kan dit voor u regelen. 

U betaalt per artikel en het aantal personen met wie de content wordt gedeeld. Bij ArtikelPro kunt u bovendien alle artikelen opzoeken en zeer waarschijnlijk andere relevante artikel over uw onderwerp vinden en verkrijgen.  De afdracht zult u begrijpen en uw organisatie wil zich aan de regels houden.

ArtikelPro kan dit compleet voor u regelen, de afdracht en de meerwaarde.