Artikelen kopen bij ArtikelPro, compleet geregeld!

MMO’s

Elke dag meer content bij ArtikelPro

Met ArtikelPro krijgt u een volledig beeld van de publicaties in print, online en later in 2021 kunt u bij ArtikelPro ook tijdschriften en vakbladen inkopen. Artikelen worden in gestandaardiseerde formaten beschikbaar gemaakt of via screenshots en platte tekst als het gaat om online content.

Vind het overzicht van de zoekresultaten eenvoudig en overzichtelijk in onze database en de afrekening gaat automatisch op basis van het echte gebruik.
We dragen zorg voor de uitgevers maar doen ons uiterste best om de content optimaal aan te leveren voor onze klanten.

Zelf kunt u dan ook zoekvragen ingeven in onze uitgebreide database terwijl steeds meer uitgevers zich bij ArtikelPro zullen aansluiten om uw marktkansen te vergroten.

Voor uw grootzakelijke klanten kunt u voor content van Mediahuis en DPG Media bij Lexis Nexis terecht. 

Gelijke kansen

ArtikelPro zal pro actief alle monitoringbedrijven faciliteren met een online database en indien de contentdistributie via een API leveren.
Pro actief houdt ook in dat we monitoringsbedrijven ook aan de wet zullen houden indien er misbruik wordt gemaakt van de content van uitgevers die zich bij ArtikelPro hebben aangesloten.

Zo proberen we voor iedereen een level playing field te creëren waarin dezelfde rechten en plichten gelden. Met name bij het illegaal scrapen van bijvoorbeeld online sites zal er worden gecoördineerd hoe we dit misbruik kunnen voorkomen en hoe we de overtreder binnen het juiste pad kunnen krijgen en grip kunnen krijgen over het misbruik van content.
Lees meer over auteursrecht.

Onze consultants Chantal van Asperen, Suzanne Walgreen en Hans van Essen kunnen u de tariefkaart uitleggen en hoe wij de komende tijd meer uitgevers met nóg meer print en online content aan ons zullen binden.